petek, 14. oktober 2011

Institut prof Wirth - zdravstveni program.


Temelj uravnoteżenej hrane.

Nimaš pojma, kako se lahko dobre prehrane je neprepoznavno preoblikovati vašo postavo. Verjetno ne veliko krat ponovi: "Jaz jem tako malo, a še vedno maščobe!". Zdi se, ni več tam, in vse. Ampak kje, potem pa, da energijo za vadbo zaradi pomanjkanja hrane pomeni Kalorije razdelitve in skoraj nične učinek vadbe. Ni stradanja! Idealna oblika zahteva zelo različne - izboljšati našo hrano. Vse, kar potrebujete za - to je pravilno poznavanje načel uravnotežene prehrane in željo, da bi pel v prehrani, so majhne, ​​vendar temeljne spremembe. Skupaj z treningom  bodo spremenile slike dramatično. Šport zdravniki naredil veliko delo, anketo z več tisoč ljudi, ki jim je uspelo shujšati. Raziskava je pokazala, da si delijo isto:



  • Vsak dan so začeli z zajtrkom;
  • držijo z nizko vsebnostjo maščob prehrane;
  • tedensko tehtati v;
  • da telesna dejavnost za približno eno uro na dan.
    • človeško telo v normalnih okoliščinah ne uporablja ogljikovih hidratov, maščob za gradnjo;
    • vnos ogljikovih hidratov povsem resno uravnava telo, kar bistveno zmanjša verjetnost prenajedanje.
    • poskusite piti manj visoko kaloričnih pijač. Zmanjšajte na 2-3 krat dnevno kava, čaj, Cola, Pepsi-Cola;
    • Uporaba rastlinskega margarine, ker vsebuje več polinenasičenih maščob kot običajno;
    • razlikujejo solata po barvi, velikosti in sestavi delov komponent. Na primer, lahko pomeśate različne vrste solate (temnejši listov, več vitamina A in železa), vodna kreša, surova špinača, zelje krasnokachannuyu, rumene buče, korenje, cvetača, rumena, rdeča ali zelena paprika, čebula;
    • Pijte z nizko vsebnostjo maščob mlečnih izdelkov, nasičena z vitamini A in D;
    • Solate so začinjena samo z večkrat nenasičenimi rastlinskimi olji;
    • Omejite uživanje jajc do trikrat na teden;
    • Jejte surovo zelenjavo, pečeno, kuchano. Kuhanje nad ogenj občutno zmanjša količino vitaminov in mineralov.
  •    strinjate se, da mini-načrt  je że navodila za ukrepanje. Da bi razumeti, kako uravnotežiti v hrane poglejmo, svoje osnovna načela do uravnoteżi.

    Prvo načelo

    - Načelo primernosti energije. Vsakdo je že dolgo znano, da izvajanjem vseh ukrepov, potrebujemo energijo. Za naše telo so vir teh živil. Zato je treba količino energije, ki prihajajo k nam iz hrane tekmo količino energije telo potroši. Čisto preprosto, če oseba, ki porabi manj energije, kot jo preživi, ​​mora izgubiti težo. Konec koncev, maščobe - se energija shrani v telesu in odložiti za kasneje. Seveda, da bi primanjkljaj kalorij v hrani shranjene telesne maščobe je treba porabiti. Zato je pomembno, da zmanjšanje števila kalorij iz hrane, tako da porabo energije presega svoj prihod. Za nadzor nad količino kalorij je potreben za ohranitev pravice, in kar je najpomembnejše konstantno, razmerje med glavne sestavine hrane v razmerju 50:20:30. To pomeni, da morate distribuirati kalorij vsak dan, tako da bi se 50% prišel iz ogljikovih hidratov, 20 - za beljake in 30% - maščobe. Ali želite shujšati ali ga ohranjati na sedanji ravni trajno, morate to storiti sami, je razmerje med temeljnimi načeli. Oglejmo si malo bolj ravnovesje med tri glavne sestavine hrane. 50% dnevnih kalorij, ogljikovih hidratov predstavljal. So nas polnjenje z energijo na najvišjo stopnjo, poleg tega vsebuje večino mineralov in vitaminov, ki so pomembne za telo, vlakna, ki prispevajo k hitri nasičenost in dobro prebavo in, kot je pokazala za zmanjšanje tveganja za raka debelega črevesa. Večina ogljikovih hidratov vsebuje veliko vode. Voda - ena od glavnih sestavin metabolizma. Kombinacija vode in vlaknin (celuloza), ustvarja volumen hrane, ki daje občutek sitosti, kar preprečuje prenajedanje. Število kalorij je sorazmerno majhen. Na primer, v majhno jabolko, samo 50 kalorij, in majhen kos polnozrnatega kruha - 70, ampak veliko vlaknin. Primerjajte te številke, na primer, veliko beljakovin steak - 800 kalorij in sladko karamelo. - 200 kcal. Te številke so zelo koristno poznati in upoštevati tiste, ki so skrbno gledajo njihove mase ali želite izgubiti težo. Nič čudnega, pravijo: "Več vlakna - tanjši pas"; Dietetiki svetujejo spice fiber običajnih jedi. Skuhamo riž in dodamo zelenjavo - boste dobili velik obrok, in nizko kalorij in veliko vlaknin. Kot dobro jesti korenje, zelje, pesa, fižol, grah, bučke, bučke, paradižnik, krompir, solata (zelena listna). Zelo veliko prehranskih vlaknin iz žitaric, kruh iz pšenične moke, v figah, maline, orehe, suhe jabolka, slive (suhe slive), marelice (suhe marelice) v suhih marelic. Povečanje porabe vlaken je zelo enostavna za navigacijo .- celih zrn in dodajte v hrano pri kuhanju otrobi. Prednosti so super - boste počutili dobro nahranjene, na nizki porabi kalorično vrednost hrane. Zamenjajte prečiščenih ogljikovih hidratov (bel kruh, riž, makaroni iz mehke pšenice), ogljikovi hidrati bogata z vlakninami (žitarice in celotno zrn kruh, rjavi riž). Vedno izberite polnozrnate izdelke bele moke, ker vsebujejo veliko vlaknin sem hranil. In več o ogljikovih hidratov. Nedavne študije so pokazale, da: Zakaj potem je z moko in sladko, da je povezana z ogljikovimi hidrati telesne mase? Dejstvo, da ogljikove hidrate, kot je naše telo bolj privlačna goriva kot maščobe, ki nadomešča maščobe pred oksidacijo. To je v ozadju hrane z veliko ogljikovih hidratov morajo oksidacijo maščob, in s tem njihovo sposobnost za oksidacijo zmanjša. In če maščob v hrani, je dovolj, potem se poveča verjetnost deponiranju. Poleg tega, moka je neverjetno sladka in krepko čokolado - 35 - 45% maščobe, rezultat testa - 20 do 25% krema - maščobe 15-55%. Ampak, če dieta z nizko vsebnostjo maščob, potem bo sposobnost organizma v oksidacije vedno večja ali približno enako količino hrane. V tem primeru, človek, vsaj bodo imeli stabilno težo, tako da bomo lahko rečem - to ni ogljikovih hidratov, in maščob. Mi dodamo samo to, da maščobe iz ogljikovih hidratov, če bomo lahko dobili na enkrat, ali naenkrat uporablja 400-500 gramov ogljikovih hidratov. Sedaj poskusite jesti funt sladkorja za uro - to je samo da bi dobili 500 gramov ogljikovih hidratov. Mislim, da je malo verjetno, jo lahko ročaj, in gotovo ne marajo vaše telo. Druga skupina živil je bistvenega pomena za zdravje, saj je bila ona, ki dobavlja naše telo beljakovine. Protein hrana našim organom z energetskimi viri, ki bodo uporabljeni, če "opekline" ogljikovih hidratov. Vendar pa bi morale beljakovinskih proizvodov le 20% dnevnega vnosa kalorij, še posebej za tiste, ki želijo, da prilagodijo svoje teže. Bolje je, da samo jedo ribe, meso in perutnina, kot glavni vir beljakovin, ker vsebujejo manj maščob kot govedina in svinjina. Svetujemo, da zmanjša porabo slednjega, raje ribe in perutnino (ki se nanaša na meso brez kože, boljšega dojke) in povečati svojo porabo na 5-7 krat na teden. In seveda ne smemo pozabiti na skuto, jogurt, kefir, fermentirano mleko pečen in druge mlečne izdelke. Ampak! Z nizko vsebnostjo maščob, ki je popolnoma brez maščob. Vsebnost maščob v prehrani naj bo približno 30%. Tukaj je glavni problem , da se lahko omeji dnevni vnos maščob v telo do tega zneska. Maščobe - relativno nizko zmogljivostjo vir energije. So natovorjen nam dodatne kalorije, ki jih ne potrebujejo. Zato je optimalno količino maščob na dan šteje, 30-35, vendar popoln odmor od maščobe - usodno napako. Maščobe niso le obvezni sestavni del prehrane, še vedno pomagal, da izgubijo težo. Ja, ne bodite presenečeni. Kot telesne maščobe je kriv ne le odvečne maščobe v prehrani, ampak tudi hormoni, predvsem - insulin. Maščobe zavirajo izločanje inzulina, kakor tudi manjše, manj maščob imate na vašem pasu in želodec. Ampak to še ni vse. Manj maščobe jeste, slabše gre presnovo maščob. Preprosto povedano, upočasni kurjenje maščob v telesu ni več, da je to glavni vir energije. Ampak maščobe so tudi različni. Rabite rastlinske maščobe in omega-3, ki je prisotna v ribah, vendar iz živalskih maščob dati. Najboljši način za zmanjšanje vsebnosti maščob v hrani na minimum - izogibajte se ocvrte hrane, omake, gravies, obilo sladic, veliko mesa. Ne pozabite na skrite maščobe in eksplicitno (kot smo zapisali v "Fat"). Omejite uživanje margarine, majoneza in solatni prelivi. Vključi v prehrani oljčnega olja, laneno in olje oljne repice. Jejte orehi, arašidi, in avokado. So odličen vir zdravih maščob. Zmanjšanje porabe mesa, povečanje tedenske prehrani obrokov ribjih jedi. Še posebej koristna - skuše, losos, sardine, sled, sardele, postrvi. Močno zmanjšuje živalske maščobe, ki se nahajajo v mesu, cel mlečne izdelke, slanino, kislo smetano, maslo. Naredite grobo menu za sebe, izračunan za en teden. Njegova prehrana, določi stopnjo kcal 1000, 1500 ali 2200. Tri ravni kalorij, vam bo pomagal izgubiti težo ali ohranjati idealno telesno težo. 1000 kcal - je minimum za ženske, ki želijo izgubiti težo. 1500 kalorij - s povprečno telo potrebuje za ohranitev obstoječih težo. Ženske, stare 23-50 let, ponavadi preživel 1600-2400 kalorij na dan, v starosti 51-75 let, 1400-2200 kcal. Pri uporabi te diete, da ta priporočila: In ne pozabite, nekaj, kar telo ve, in sicer, da ni preveč jesti beljakovine in ogljikove hidrate, a priložnosti, da se kopičijo telesne maščobe, je zelo velik, maščobe - energija le snov, ki lahko naše telo nabira in hard let.

    Drugo načelo

    - 25-50-25 to pravilo. Treba je težko opazovati tiste, ki želijo izgubiti težo, saj vam omogoča, da uravnavajo telesno težo, ki jih nadzoruje količino zaužite hrane na zajtrk, kosilo in večerjo. Dešifriranje: 25% kalorij naj računa za zajtrk, 50% kalorij - na kosilo, 25% - za večerjo. Z drugimi besedami, jesti redno in distribucijo kalorij skozi dan, medtem ko se omejuje na večerjo. Tudi za tiste, ki ne potrebujejo za omejitev teže, je koristno, da se osredotoči na to formulo ali njeno spremembo. Tukaj je nekaj od tega: 25-30-45. Če je 25% - zajtrk, 30% - drugi zajtrk, 45% - pozno kosilo. Dietetikov in prehrano verjamejo, da bo, če večina kalorij porabi do 13 ur na dan, manj težav s težo. To je posledica dejstva, da je telo bolj aktivni čez dan, nato pa hitreje in lažje za prebavo količina hrane, ki ste jih uporabili. S tem odstotka, skupini debelih žensk, porabljenih 1200 kcal, in čeprav nikakor ne minimalni skupni znesek kalorij izgubili tedensko 0,5-1 kg. Ne pozabite, smo pisali o medicinskih raziskovalnih skupin ljudi, ki uspešno shujšati. Kaj jih povezuje? Seveda - zajtrk. Če je dobro, in kar je najpomembnejše pravico, da zajtrk, potem nimate časa, da lačni za večerjo in ne jejte preveč. Ampak glavna stvar v drugi. Če redno zajtrkujejo, metabolizem postopoma upočasnjuje. Povpraševanje po energiji pada in zaužitih kalorij, so nepotrebne. Kot rezultat, 30 let ste se sooča povečanje vaše telesne mase 3-5 dodatnih funtov. In to je le posledica zgrešenih zajtrk. Nasprotno, redno in relativno dober zajtrk kljub starosti se ohrani visoka stopnja presnove, tudi v starosti. Ampak kako se lahko, če se zjutraj ni hotel jesti? Prva: vrgel zadnji obrok vsaj 7-8 ur zvečer. Med spanjem, prebava se ustavi, tako da je po večerji ob polnoči, boste srečali zjutraj s polnim želodcem. Kaj vlačilec zajtrk! Drugič, ne zjutraj jog. Prav tako se zgodi, da je želodec prazen, in telo se še ni prebudil. Samo v tem primeru  potrebujete malo teka.Ce ni mogoče, lahko pomaga navadne vrvi - skoki 5-10 minut in boste zbudili. Zdaj in potem hladen tuš. Če želite shujšati, ne skoči iz hiše ni imeja zajtrka.

    To je bolje, da uporabite zjutraj?

    Zajtrk mora vsebovati kompleksne ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe. Na primer, ovsena kaša kuhana v vodi, lahko pa dodamo beljakovine v prahu in žličko arašidovega ali rastlinskega olja, nekaj sesekljane sadja ali jagodičevja. Plus rezino polnozrnatega kruha in skodelico kave, brez sladkorja, plus kapsule mulvitaminov.

    Tretij načelo

    - Načrtovanje izvaja tako, da je prišlo tik pred večerjo. Na podlagi študije kažejo, da v času izvajanja vpliva na spremembo telesne teže in masti. Če ste trenirate težko tik pred večerjo - to ne prej kot dve uri pred obrokom, bo odstotek maščobe komponente v telesu zmanjša kmalu. Zakaj ali zakaj? Znano je, da v roku dveh ur po naporni vadbi je izguba apetita, in zato, najverjetneje, tisti, ki so še posebej težko pri delu v popoldanskih urah, porabijo manj hrane, kot je znano, da je presnova izboljšano čez dan, in s pristopom v noči njeno intenzivnost zmanjšuje. Kot rezultat, v večernih urah telo kuri kalorije težje kot zjutraj. Glavna stvar pri izgubi teže - zmanjšanje vsebnosti maščob, ne samo izguba kilogramov. Zato uresničevanje pred večerjo, v kombinaciji z restriktivno dieto - učinkovit način.

    Četrto načelo

    Hrana je oblikovana, ne glede na praktične nasvete, in na podlagi psihološki odnos do tega vprašanja. Preprosto povedano, morate gojiti zdravo strah polnosti in debelosti. Ni skrivnost, da lahko nekaj dodatnih kilogramov na vašem pasu je velika nevarnost za vaše telo. Definitivno je znano, da je prekomerna telesna teža povezana s tveganjem za zaplete, ki lahko ogrožajo življenje, kot so koronarna bolezen srca ali raka. Tudi majhno količino maščob, je vzrok za resne bolezni. To lahko postane odlagališče strupenih snovi, kar zdaj vemo skoraj nič. Nizko stopnjo vitalnosti, čustvenih zapletov, bolezni srca - to so le delni seznam, kaj povzroča visoko raven telesne maščobe. Toda ne samo prekomerno telesno težo, je dejavnik tveganja za naše telo. Mogoc je čudno, kot se sliši, ampak tudi kar nekaj primerov, celo smrt iz pomanjkljive ali neprimerne hrane. Študije kažejo, da zdravi ljudje - je nekdo, ki poje dobro in redno (vsaj trikrat na dan), vendar ohranja stabilno težo s pomočjo vadbe in prehrane. Tako

    peto načelo

    lahko predstavimo: ne iztanjśajte telo premalo kolicinoj kalorij. Ta nasvet se zdi čudno, glede na ozadje težave s prenajedanjem kot zaradi podhranjenosti. Vendar pa je trend v smeri prostovoljnega porabi majhno količino kalorij, ki včasih vodi do rezultatov, žalostno. Ena izmed najbolj pogosta oblika podhranjenosti - anoreksije nervoze. Ta bolezen se pogosto trpijo zaradi bogatih ljudi, ki se uporabljajo za povsem dati, da bodo delale, pa tudi mlada dekleta, zaradi vse večje priljubljenosti modeliranje poslovanja. Poskus, da bi slepo slediti modi, sami izpušni, močno omejuje moč, včasih celo pogosto povzročijo sami bruhanje. Ampak ne samo številke modela moda kriva za te bolezni, je pogosto povezan s krizo na starost, povezanih s starostjo kompleksi ali ločene občutki prve ljubezni. V takih primerih potrebujejo nego psiholog. Druga vrsta motnje hranjenja strokovnjakov se imenujejo - "hranil fibrilacija." Ta izraz pojavil v tragični smrti 12 tekačev, maraton. Vsi so umrli večinoma med spanjem. Ob smrti, njihova teža je bila enaka ali približuje minimum za odrasle. Da bi dosegli te rezultate ali evidenc so jih naredile, so se morali drastično omejiti hrano, ki porabijo le potrebno količino kalorij, maščobe in druge snovi. Očitno je dejstvo, da je jedel tako malo, da srce nima dovolj energije za delo v pogojih velikega fizičnega napora. To je pripeljalo do srčnega zastoja. Zato lahko sklepamo, - ljudje iz srednje graditi, teče na sredini razdalje, manj verjetno, kot tisti, ki ne sledi srednje vrednosti v vseh - in v prehrani, in na dirki. Če ste že delujejo ali pa samo odloči, da izberejo tekoče izvajanje, obdržati harmonijo. S povečanjem količine obremenenosti  in dolžine razdalji tek, plavanje ali kolesarjenje, pa tudi poveča potreba po hrani, ali pa bo zbolel za njeno pomanjkanje.

    Šesto načelo

    povezane s štetjem kalorij, ki ga porabimo. Kako jasno ravnotežje telesne maščobe, tako kot je to potrebno in uravnoteženo število kalorij dnevno porabijo za vzdrževanje normalne telesne teže. Vendar, mnogi prehrano niso gorečimi oboževalci previdni štetje kalorij, saj v praksi je skoraj nemogoče, kako izračunati koliko kalorij na burgerje, zelenjavni kaviar iz različnih oblik in velikosti zelenjave in veliko drugih vsakdanjih jedi. In večina ljudi nima toliko časa, da ga preživijo na redni štetje kalorij v meniju. Druga negativna stvar je, da lahko v praksi izračun je treba izvesti le diete z določeno vrsto nekaterih preprostih jedi, zgrajena ne le zadovoljiti želje okusa, ampak zaradi lažjega štetja svojih kalorij. Ampak svoboda izbire hrane - to je nujen pogoj za čustveno udobje. Kot rezultat, mnoge ženske preprosto odreči uravnoteženo prehrano. Toda ob istem času, menimo, da bi ideja o številu kalorij v ploščo. Zato lahko najprej seznam pogosto porabi hrane, nato pa štetje skupno število kalorij, z uporabo znanih tabelah. Prav tako lahko osredotoči na naslednje številke: vrednost prvega tečajev približno 200-300 kalorij (če je del 500 g), mleko, žita in juhe so zgrabi-bag - 400 kalorij, mesne jedi z zelenjavo - 500-600 kalorij, ribe - okoli 500 kcal ; zelenjavne jedi 200-400 kcal, tretjič jed - 100-150 kcal. Nakup izdelkov, prav tako bodite pozorni na število, ki ustreza kalorij vsebine 100 g izdelka. Poznavanje ta količina ni težko izračunati, koliko energije vaše telo prejme določeno količino izdelkov post-potrošnikov. Če je energijska vrednost ni določena, vendar glede na vsebnost beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob hrana kalorij se lahko določi na podlagi dejstva, da oksidacijo 1 beljakovin g, 1 g ogljikovih hidratov sprosti 4,1 kcal, oksidacija 1 gram maščobe - 9,3 kcal . Tako je, vedoč, sestava dnevne prehrane, da se vsi jedli in pili na dan, lahko izračunate, koliko energije imamo za dan in kaj kalorij dnevno menu. Smo vam povedali, kako štetje kalorij, kaj je opredeliti, koliko energije ste porabili v enem dnevu. Če želite to narediti, menijo naše vsakdanje porabe energije. Najprej pa primerjate kalorij, ki jih porabijo na dan za svoje potrebe. Vsak od nas, ki skrbi za vaše zdravje, vedo, da v našem okolju, ne bomo dobili hrano iz vseh potrebnih vitaminov našega telesa. In, da bi svoje primanjkljaje, bomo prehranskih dopolnil.
    Predstavljajte si, da greš v lekarno in poskusite najti to šele določiti omenjenih vitaminov, ki jih potrebujete, kot pa kupiti obstoječi standard ali kompleks vitamin kup kozarcev različnih vitaminov. Pravite, da je nemogoče? Nasprotno, podjetje Network World Alliance skrbi za naše zdravje in da nam daje priložnost!
    Inštitut za podjetja Prof Wirth pridružil NWA na 1. september 2010. Glavna tema inštituta prof Wirth je posameznih prehranskih dopolnil in celovit koncept prehrane in prehrane. Skupina strokovnjakov, sestavljena iz prof., Dr med. Sciences, Alfred Wirth, prof., Dr Michael Ham, dr med. Science of Werner Voss in prof., Dr med. Sciences Jena Krutmanna. Bistvo način izbora posameznih dlbavok hrane je naslednji: Program član je povabil, da opravijo preizkus sestavljen iz 18 vprašanj, odgovore, da dobi svojo, posameznika, ampak je prehranski dodatek zaradi svoje starosti, spola (za ženske je vprašanje obstoja nosečnosti, ali dojenje), teža, način življenja, hrane in drugih stvari ... Po testiranju, boste dobili svoje ime izdelka (z vaše ime in priimek), ki bo v skladu z vašo zahtevo vam prinašajo na vaš naslov. Izdelek bo soderzhiat in bistvenimi prehranskih dopolnil, ki so bistvenega pomena za vas. Vse surovine so naravne, brez kemičnih konzervansov, imajo samo visoko biološko osnove . Professionalnimi dietolagami  je strog nadzor nad kakovostjo izdelkov instituta Prof Wirth. Vsi izdelki so Potrdila o GMP standardomTo nas opozarja, da je izdelek najvišje čistosti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar