petek, 14. oktober 2011

blue box, indevidualn parfum

Flavor, ki ga ustvarite!
Strokovnjaki in poslovne začetnike parfume, kot tudi ljubitelje parfum!
Sedaj imate enkratno priložnost, da si sami ustvarijo svojo edinstven okus v mini laboratorij doma in v posebni program v vaš osebni pisarni nazaj na spletni strani družbe NWA.
S pomočjo mini laboratorijskih parfum blue box več kot 3500 različne variante parfumov, lahko ustvarite svoj edinstveni in neponovljivi okus!
To bo poudaril vašo individualnost, da je vaše blagovne znamke!
Posebna tabel in grafikonov, ki vam pomaga rešiti glavne usmeritve okusov, ki temelji na njihovo klasifikacijo
. Obstaja sistem, ki temelji na odnosu različnih odtenkih okus trende, ob upoštevanju znakov zodiaka.
Začnemo z osnovami za vašo izbiro okus. To pomeni, da z uporabo osnovnih eterična olja. Tisti, ki želijo, da ustvarite svoj edinstven vonj z znaki zodiaka, so 4 glavne skupine eteričnih olj Basic. Od teh strokovnjakov, parfumerji priporočam, da izberejo eno olje. Po izbiri vaš okus baze, premakniti k oblikovanju te dišave. Hkrati je dodal podporo eterična olja in posebna pipete ... poslušajte okus.
Improvizacijo, ustvarjajo, kot poklicni oblikovalec. Bo naše fantazije! Ustvari! Ustvarjamo! Radi bi naše sestave na senco, ki vas vabi, da nevidna sila, čare in obdaja neviden vlak pametno! To je parfum, da ste podzavestno išče tako dolgo! To je vaš okus! Možnost 3.500 različnyh kombinacijo.
Naša aromaty - Voda parfum (Eau de Parfum), haraktkrnoy značilnost je, da je vsebina (saturation) aroma precej višji od, na primer, na skupnem trgu toaletne vode (Eau de Toilette). Mi se ne bojijo primerjav, obisk trgovine parfumi in ponuja pogled na izdelke. Eau de Toilette (EDT) razlikuje bistveno šibkejši vonj, kot parfum vode (EDP), ki v zameno, na voljo po višjih cenah.
Smo dobili našo dišave iz slavnega nemškega proizvajalca. Vsi okusi ustvarjena brez uporabe nitro-mošus spojine. Eterična olja v celoti ustrezajo "Standardi za Mednarodnega združenja za dišave" (International Association Fraqrance, IFRA) in nekatere evropske standarde zakonadatelnym Direktiva o kozmetičnih izdelkih 76/768/EGS. Naša dišave vsebujejo naravnih in sintetičnih, in je identična z naravnimi sestavinami. To ni odvisno od kakovosti, vendar zaradi le na določeno komponento. Konec koncev, so okusi nekaterih naravnih sestavin, verjetno, bi vsi raje zavrne, na primer, dodeljene žlez nekaterih vrst gozdnih mačk ali mošus dodeljenih žleze. V takih primerih je smiselno, da ustvarijo takšne okuse sintetično in pri tem, se boste nedvomno strinjate z nami. Poleg tega, sintetičnih dišav, so enake naravne in več je bolje prenašajo.
Seveda, naravne surovine, prihaja k nam iz vsega sveta, na primer, sadje ni sladko dipteriksa rastejo, in druge eksotične dišave nas očara v pravem pomenu besede "vonj oddaljenih svetov." Bodite prepričani, da je naš proizvajalec, ki delajo v skladu z najstrožjimi mednarodnimi smernicami za kakovost, ki zagotavljajo čistost okusa.
Ampak to ni enostavno - govoriti o popolni odsotnosti alergije na dišave izdelkov, saj je zelo široka tema. Število kombinacij od naših dišav je nešteto, in to je tisto, kar naredi naše izdelke privlačene in raznoliki. Proizvodnja alergen brez vonja - to je zapleten proces, saj je proizvajalec povezan s številnimi omejitvami. In ker obstaja veliko ljudi, ki ne trpijo zaradi alergij, smo tako odštejemo od njih in imamo pravico do izbire, kajne? Vendar pa obstaja možnost, da so bili ljudje z alergijami sposobni ustvariti dišavo, ker če veš, kakšen vonj alergije (kot je navedeno v zaključku zdravnikom o alergiji groženj, tako imenovani alergični potni list), potem bomo lahko analizirali vonji in navesti , kot od njih, ki vsebujejo nezaželene snovi za človeka. Tako bo stranka bi se izognili uporabi nekaterih vonjev in ne bodo predmet alergijsko tveganje. Prepričani smo, da ima vsaka oseba je še vedno lahko sami ustvarijo svojo individualno okus drugih ostale sestavine.
Moje aromat.
Sozhdanie osebno, individualno vonj.
6 bazičnih
Citrus - Citrus Fresh, lahka in začinjene
=================================================
Chypre - klasična in elegantna chypre-
očarovatnlnyj
=================================================
Floral - Modern Floral-fascinantno
=================================================
Fouqere - Naravne-posameznih aromatičnih
=================================================
Oriental - Oriental čutno zapeljiv
=================================================
Woody - drevesnyj Harizmatičnyj-svež-
Lahko mix tart
V ================================================= naslednja
14 sootnošeniâh
Ambra Balzamičeskij 1osnova + 1dobavka
================================================= 1osnova + 2dobavki
Vodne Оживляюще-свежий 1основа + 3добавки
=================================================
Aromatični Ароматический
=================================================
Citrus Свежий
=================================================
Appletini Яблочный
=================================================
Floral Цветочный
=================================================
Fruity Фруктовый
=================================================
Gourmand-Чувственно сладкий
=================================================
Green Зеленый
=================================================
Usnje Запах кожи
=================================================
Moškatna Iskušaûŝij
=================================================
Spicy Пряный
=================================================
Woody Drevesnyj
=================================================
Woody Chypre Медово-женственный
=================================================
Kartonska disk vam bo pokazal priporočeno ponudbo kombinaciji z analizo najljubša barva in nebesno znamenje.
Viale, kape, pisave in besedila na stekleničko in embalažo, lahko izberete sami.
Smešivanie: izbrano vrsto bazo okus pipeto in napolnimo bučko do oznake. 3 ekstra okus, morate prav tako premakniti pipeto v merilno bučko z ustrezno oznako. S stresanjem merilno bučko, da premešamo sestavine. Za ponovno uporabo je treba bučko speremo z alkoholom.
Dovolili, da izbereta enako sestavino v 2 ali 3-krat, (ampak tudi dodatnih dišav ne sme biti večja od 3).
Za "tipično" ženske dišave so primerna podlaga: Chypre, Floral. Citus Oriental in primerna tako za ženske in za moške dišave. Za "tipično" moški vonj primeren naslednji osnovi: Fouqere, Woody.
Gotova mešanica okusov:
12 mužskih aromatov
20 žensk aromatov
Funkcije, okusi so opisane v linijskem.
Moja aromat
Opis aromatov bluebox - BASE - aromaty - ženskie.
CIPER - Klasično elegantna
Skrivnost okusi ženske - osvežujoč bergamotke, geranije, očarljiv, eleganten rose, jasmin skušnjava - kremasto breskev in oplemenitila Penina maline - plus elegantno pačuli, mošus tanke, adstrigentno cedrovine in čutno Cistus.
Floral - Floral - rafiniranega
Ženska vrednost - privlačna barva črnega ribeza, ki ga dopolnjuje sveže zelene liste, osvežilne mandarine in melono - skupaj z bogato cvetlični šopki ekstravagantnih potonike, sladkega jasmina, očarljiva in polna nageljnov dandyshey - plus žametna breskev, mošus mamljivo, okusno sandalovine.
CITRUS - Sveže - Legkij
Animacija aktivni cocktail - Jasno, bergamotka, mandarina Penina, sveže zelenice maj dan, mešana s pridihom mehke sivke, jasmina in bele cedre in jantarja čist les.
EAST - Senzorična-težkih
Irresistible čuti Elixir - sveži citrusi s kremasto mandarine, bergamotke ozhevlyayuschim, bele lilije - v povezavi z romantično vrtnice, opojna pačulija, jasmina skušnjava - plus balzamični vanilija, sadje dipteriksa sladko, eksotičnih sandalovine.
Opis okusov bluebox - BASE - dišave - za moške
WOODY - Drevesno-terpkij
Pure bistvo uspeha - trpka in sveže grenivke in aromo brinja s kardamom in muškatni orešček - pretvori sharmatnym Iris - plus karizmatični sandalovina, pačuli elegantno, čutna mošus.
Fern - V naravi, posamezni
Klasične moške aura - zeleno jabolko, sveže liste cedre, hrustljavo bergamotka, žajbelj, skupaj s spodbujanjem, aromatična sivke, geranije eleganca, zaključen plemenita hrastov mah, sandalovine elegantno, Woody mošusa, in črno usnje.
CITRUS - Fresh-Legkij
Animacija aktivni cocktail - jasno bergamotke, mandarine Penina, sveže zelenice maj Day mešati z mehko sapo sivke, jasmina in bele cedre in jantarja čist les.
EAST - Senzorična-težkih
Irresistible čuti Elixir - sveži citrusi s kremasto mandarine, bergamotke Pospešeno bele lilije - v povezavi z romantično vrtnice, opojna pačulija, jasmina skušnjava - plus balzamični vanilija, sadje dipteriksa sladko, eksotičnih sandalovine.
Описание ароматов bluebox POLEG-ароматы
Ambra - Vabljivo odtenek, ki obuja strastno željo - z balzamičnim jantarja, cvetni listi vrtnice, heliotrop, stiraksovym maslo, cimet, vanilija, mehka mošus, pačuli opojne.
Ottenki ambry - Toplo in poln poudarki drevestnymi. Naravni jantar je izdelan iz kitov izločkov, ki je predložena v deželo in so zelo drage in redke izdelek. Danes sintetičnih Ambra se uporablja izključno.
Appletini - Dopolnila cocktail občutkov, ki navdihuje spontanost - je sestavljen iz navdihujoče limone, sveže mete, tonik jasmina, cedre lesa, sivke, čisti mošus, jantar lesa.
Aquatic - Osvežujoč, brezplačno, kot penjenje surf - skupaj z vodne lilije, lilije od blagih, dolina ciklame, eksotičnega cvetja, lotus, morje in pesek akordov.
Aquatische (водяной) - Shades, ki dajejo sveže, bistro, vodeno značaj.
Aromatični - Prebuja željo po nečem več, trava, spodbujanje - z baziliko, začinjena z ledom in sveže sivke, žajblja, bambusa listi, žajbelj in les magnolije, sladko sadje dipteriksa.
Citrus - Penina, sveže izbruh energije je, vzbuja vedrino - s tart in sveže grenivke, limone, zelene mandarine, zeleni čaj, koriander, motnega sivke.
Floral - Njegova barvita hues dopolnjuje dragocene izkušnje, nujni globine - z rose, jasmin, zelena, citrusov, sadno akordov, začimbe, vanilija, les, mošus.
Fruity - Eksotični elegance, oplojenih razpisu s povabilom za skušnjavo sadja - pomaranče, jabolka, breskve, črni ribez, maline, kokos, vanilija, jasmin, mošus.
Courmand - Obogatena z izvrstno užitkov čutov, ki temelji na sanje o varnosti - z oranžno, jasmina, mleko, mandlji, kokos, vanilija, cedrovine, sandalovine, mošusa.
Creen - Odvisno od čistosti svežega zelenja maja izžareva harmonijo in prefinjenost - veliko zelenja, zelenih listov: janež, jasmin, šmarnice, mošus.
Usnje - Mešanice izključno individualnost, ponos in razkošje dimljen - s črno usnje, suede, tobak, kašmir les, kardamom, muškatni orešček, lovor, sladko sadje dipteriksa, hrastov mah.
Moškatna - Ali je sladko senzibilnost, privlačno očarljiva, zapeljiva seks pritožba - s Pre-v prahu, mošus, sveže aldehidi, rosewood, heliotrop, bele barve lesa.
Spicy - Pomoč pijani gozd izražanje čustev vrhovi - z limono, ingver, kardamom, kanariuma smole, nageljnove žbice, jasmina, cedrovine, sandalovine, mošusa.
Woody - Okrašena z lesenimi odtenki, trpka in sladko elegance, moški šarm - z Iris, ambernym, cedra, sandalovina, pačuli, zelena kardamoma, kadila, vetiver, mošus.
Woody-chypre- Oplemenitila chypre-lesni šopek, šarmanten poslastica, trpka in sveže elegance - z bergamotke, geranije, lilija, vrtnica, cedra les, pačuli in mošus.
Vse Bluebox narave žganja vsebujejo 18% vonj in so sestavljene iz nitro-mošus spojine.
Skupaj s čarobno krsto blue boxDobiš tukaj zbirko 32 luksuznih dišav.
Pripravljen in ki ste jih ustvarili parfume so na voljo za vsako evrov __ cena na stekleničko po 50 ml, 18% koncentracija eteričnih olj.
V tem primeru lahko izberete barvo, obliko steklenice, spray, kritje, ime, simbol ime dovolj veliko število predlaganih možnosti.
kut5
Kot simbol poleg imena, lahko izberete vaše nebesno znamenje(zodiaka), in izmyslit  VAŠE naziv. Od 20 možnosti, ki jih lahko izberete lep paket - škatla za vaš parfum, in ime na stekleničko parfuma in pakiranje se lahko razlikujejo - samo, ki jo določite - bo izgledal vaš okus!
Poleg tega, da svoj ustvaren indevidualn  parfum, naročiti preko svojej spletni strani z  pomočjo posebnega programa v back office na spletnih straneh družbe NWA  , Vskazav smer vonja in njegovi sestavni deli.Tudi lahko naročate že pripravleni parfumi z kateri koli od 32 prepravlenih okusi, pakirani v svoje najljubše steklenice, box in škatli, z svoim nazivom.

Glej Configurator blue box

Ustvarite svoj mojstrovin! Dajte parfum, za svoje ljubljene z njihovimi imeni v imenu okus. Ne zamudite te priložnosti! To je prijetno, zabavno in donosno!

Ni komentarjev:

Objavite komentar